Planirajte promocije i prezentacije!

Odgovorni ste za organizaciju događaja u Vašoj firmi? Isprobali ste sve ponuđeno i ništa vam nije privuklo pažnju? Mi sigurno hoćemo! U mogućnosti smo da organizujemo događaje krojene po meri, na zadovoljstvo organizatora i svih učesnika. Bilo da organizujete press konferenciju, proslavu ili tematsku zabavu, lansirate novi brend, snimate spot ili samo želite muzej za sebe i svoje goste, obratite nam se s potpunim poverenjem. Naš stručni tim na vaš zahtev organizovaće dolazak mađioničara/ iluzioniste, Deda Mraza, DJ-a, voditelja, predavača, zavisno od vaših želja i potreba. Istražite sva tri nivoa muzeja prepuna holograma, optičkih varki, rupa bez dna, nesvakidašnjih soba i ponudite vašim zaposlenim ili partnerima promociju ili prezentaciju sa potpuno drugačijom scenografijom. Usudite se da odaberete nešto potpuno drugačije!

Sve događaje molimo rezerviršite minimum četrnaest (14) dana ranije, obzirom na to da se planiraju zavisno od raspoloživosti termina i ostalih aktivnosti muzeja.

Za sve informacije i rezervacije evenata molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info@muzejiluzija.rs ili telefonom na +381 63 611 911